HVALPSUND: Der var inviteret ind til oktoberfest på Friplejehjemmet Hesselvang.

Forud for festen var der mange forberedelser, idet mange ønskede at bære det rette out-fit til det storslåede arrangement. Bl.a. var flere beboere med på den specielle påklædning i form af tyrolerkjoler og ”lederhosen”. Øvrige deltagere, pårørende, frivillige, personaler og bestyrelser havde også i stor stil klædt sig i festlige tyrolerdragter.

Øl i ”rigtige ølglas” strømmede fra fadølsanlægget i rigelige mængder og den dejlige menu bestod af ægte wienerschnitzler og herregårdsæblekage.

Som musikunderholdning var Friplejehjemmet Hesselvang så heldige at have besøg af Tyrolerorkesteret med operasanger Anders Hald, hans hustru Henriette og deres 3 musikalske børn, der sang og jodlede, samt 3 andre musikanter. De leverede en meget festlig underholdning, dels fra den flot byggede tyrolerscene og dels rundt omkring bordene, hvor 74 feststemte gæster havde sikret sig plads.

Tyrolermusikken med bl.a. jodlen og klokkespil til dæmpet belysning var alt sammen med til at give en fantastisk stemning, der fremkaldte store smil og lyst til dansetrin.

 

Det blev en uforglemmelig aften på Friplejehjemmet som helt sikkert ønskes gentaget til oktober næste år.

Stemningen var høj ved bordene, da der på Hesselvang blev spillet op til oktoberfest.

Også personalet på Hesselvang var til lejligheden festligt klædt ud i tyrolerdragter

e-max.it: your social media marketing partner