FARSØ: Traditionen tro – foranlediges man til at sige, var køen lang da over 140 kunder, fordelt på byggemarked, trælæst og køkkenafdeling ventede udenfor, da XL Byg og Designa her til aften invitererede til aftensalg.

At stå i kø efter tilbud er efterhånden et særsyn, men ikke hos XL-Byg i Farsø, hvor man to gange om året – forår og efterår inviterer til aftensalg med tilbud som kunderne ikke kan stå for.

Klokken 18.00 fjernede byggemarkedsleder Rasmus Dige afspærringsbåndet for de godt 80 kunder der stod i kø her, og manede til ro og orden i køen, med ordene:- Der er nok til alle!. 

Med en nøje tilrettelagt logistik i butikken, med afrivningssedler og store og tydelige skilte fandt kunderne hurtigt det de var kommet efter – og andre tilbud lokkede også og blev bragt med i kassekøen.

Bemærkelsesværdigt nok, var det var ikke de gængse byggemarkedsvarer, der røg over disken som de første. For XL Byg lokkede nemlig med spotpriser arbejdstøj, kaffe og vaskepulver i flere udgaver.

Men efterhånden fandt de mere traditionelle byggemarkedsvarer, såsom el-værktøj og sanitetsvarer vej til kassekøen.

Også i køkkenafdelingen var der trængsel hvor der var gode tilbud på skydedørslåger og badmøbler.

Som aftenen skred frem havde alle kunder fundet de varer de havde udset sig. Og efter de var blevet pakket i bil eller på trailer blev aftenhandlen sluttet af med en pølse i det udendørs grilltelt bag byggemarkedet. 

e-max.it: your social media marketing partner