VESTHIMMERLAND: Radikale Venstre har længe været klar til kommunalvalget. Nu er de også klar med deres liste.

Den radikale spidskandidat er Søren Dolmer, som til daglig er forstander på Farsø Efterskole. Søren sidder i Fritidsrådet og er især optaget af børn- og unge området og af at skabe gode vilkår for foreningslivet i Vesthimmerland.

Gitte Lopdrup er spidskandidat for Radikale ved Regionsvalget og stiller samtidig op til Byrådet i Vesthimmerland. Gitte er projektleder i Randers Kommune, bor i Aars og i særdeleshed optaget af sundhedsområdet.

Gerda Vældgaard Sørensen bor i Simested og er ansat som netværksmedarbejder på Asylcenter Vesthimmerland. Gerda har tidligere siddet i Byrådet i Vesthimmerland, hvor hun sad i Kultur- og Fritidsudvalget.  Gerda er medlem af landsbyudvalget.

Karsten Kjærsgaard er økologisk bonde på Livø ansat af Naturstyrelsen. Karsten er stærkt optaget af bæredygtig, grøn vækst både i og udenfor landbruget.

Thomas Madsen Nielsen bor i Aars og er som iværksætter og direktør optaget af at skabe gode vækst vilkår for små og mellemstore virksomheder i Vesthimmerland.

- Med andre ord er vi klar med et stærkt hold. Nu glæder vi os til at møde vælgerne på gaden og fortælle om vores politik, siger Søren Dolmer. 

e-max.it: your social media marketing partner