VESTHIMMERLAND: I mandags fandt det første borgermøde ud af i alt fire sted. 

Borgermøderne finder sted i de fire hovedbyer og på næste mandag gælder det Farsø, hvor borgerne inviteres til administrationsbygningen.

Vesthimmerlands Kommune har netop sendt Kommuneplan 2017 samt en miljøvurdering af planforslaget ud i høring, og det er netop disse to dele som kommunen gerne vil have input fra borgerne omkring.

Kommuneplanen er Byrådets samlede plan for hele kommunens fysiske udvikling og arealanvendelse de kommende 12 år. Altså med andre år fastlægger kommuneplanen rammerne for indholdet i nye lokalplaner, herunder hvad bygninger og arealer må bruges til, samt hvor og hvor meget der må bygges.

Ud over at give sin mening til kende på borgermøderne opfordrer kommunen også at man sender sine kommentarer til planerne på mail senest den 1.november.

I forbindelse med præsentationen af af de to planer vil der også være mulighed for at høre en særligt inviteret gæst fortælle om sit daglige arbejde. I Farsø vil gæsten være museumsdirektør på Vesthimmerlands Museum, Broder Berg.

http://www.e-pages.dk/nordjyske/315687/assets/a148536047i0018_max1024x.jpg

 

 

e-max.it: your social media marketing partner