ERTEBØLLE: ”Ertebøllerne” gentager successen fra de seneste to år: et anderledes høstmarkedog viser hinanden og omverdenen, hvad de sysler med og synes det er sjovt at lave i deres fritid. Det sker på et marked på Stenaldercentret.

-Inspirationen kommer fra de engelske landsbyers årlige høstmarkeder. Derfor indgår også konkurrencer om de bedste madopskrifter.  Udover ertebøllerne er der også inviteret andre med, men alle med en eller anden tilknytning til Ertebølle, fortæller Karen Margrethe Eriksen, formand for Ertebølle Borgerforening.  

I år gælder det om at lave den bedste rodfrugtsgarniture og lave den bedste kage eller dessert, hvor æbler er en væsentlig ingrediens. Atter vil den lokale dygtige kok være overdommer! Og der er flotte præmier i vente!  Opskrifterne vil indgå i samlingen: ”Ertebøllernes bedste opskrifter”. 

På markedet vil man både kunne smage på spændende madprodukter, se demonstrering af forskellige hobbies og købe ting: fx kryddersalte, den lokale ertebøllefårespegepølse, pileflet, nisser og trolde, malerier, hjemmelavede pølser, øl, filtsko, vokslys, korn, brød , marmelader, hjemmestrikkede karklude, børnetrøjer osv. 

Arrangørerne bag høstmarkedet er Ertebølle Samvirke som er en sammenslutning af Ertebølle Borgerforening, Ertebølle Strand Camping og Støtteforeningen til Stenaldercenter Ertebølle.

Se annoncen for høstmarkedet her

 


e-max.it: your social media marketing partner