HVALPSUND: Meget tyder på, at Herregården Hessel denne sommer har ramt plet med sit sommerprogram, som sluttede i denne uge.

Det har bestået af 3 ugentlige arrangementer, som sågar i slutningen af juli blev udvidet med et fjerde.

Især onsdagsarrangementet Levendegørelse for børn har været velbesøgt med over 100 deltagere flere gange. Her har børn, iført tøj fra gamle dage kunnet prøve flere af de gamle håndværk og udføre praktiske sysler som hørte den tid til.

-Det er virkelig et arrangement som har apelleret til familierne, siger museumsleder Bodil Jakobsen, som næste år er forberedt på at så mange dukker op. Det er meget sjovere når der er så stor en tilslutning til vore arrangementer. Det synes vore laug også, som tager ”al slæbet” med dette arrangement.

Også rundvisningerne på og omkring Hessel har været velbesøgte. Selv den historiske vandretur har vejret ikke kunnet aflyse.

- Der har været deltagere hver gang denne våde sommer, siger Bodil Jakobsen.

En anden Bodil, nemlig Bodil Nymark fra snapselauget kan også melde om stor interesse for snapsevandringen med over 40 deltagere og de to mandage med ”Smag på Historien” ligeledes med udgangspunkt i kryddersnapse.

-Det er helt sikkert noget vil fortsætte med og udbygge, siger Bodil Nymark.

Det er også Bodil Nymark, der som formand for Hessels Venner og Snapselauget har været med markedsføringsholdet af laug fra Hessel på tour gennem sommeren. Der er besøgt flere dyrskuer og særarrangementer, såsom Hot Sommer i Farsø som har haft temaet landmandsliv. Det har skabt ekstra interesse for laugene og det at besøge Hessel. 

 

e-max.it: your social media marketing partner