HVALPSUND: Iført bolsjestribede badedragter af den gammeldags slags tog vinterbaderne for en stund al opmærksomheden ved Havnens Dag – Vild med Vand, som i dag fandt sted i Hvalpsund Lystbådehavn. 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
DSC4769

Arrangør var lokale Nautilus, som benyttede den landsdækkede havnedag til at vise faciliteterne frem og ikke mindst de mange former for sejlads og vandaktiviteter vandet ud for Hvalpsund kan bruges til. Der var alt fra kajak, robåd, optimistjolle, europajolle, sejlbåd og altså til vinderbadning. For børnene var der krabbevæddeløb, vandkikkerter m.m.

Også 45 elever og forstander Søren Dolmer fra Farsø Efterskole lagde vejen forbi. - Ad vandvejen vel at mærke. Efter to timers sejllads fra Stistrup ankom de ved middagstid til Hvalpsund. Det var i kajak, kano, joller med sejl og motoriseret gummibåd. Selvom de havde brugt mange kræfter undervejs, var de efter en gang frokost klar igen til at prøve nogle af Nautilus aktiviteter ude på vandet. Tilbuddet gjaldt også andre. Flere begav sig således ud i kajak eller ud i optimistjolle med hjælp fra en erfaren sejler fra Nautilus.

Ved 13-tiden begav en 12 sæders action-rib sig ind i havnen. Her kunne man få sig en meget rask tur med 80 km i timen ude på vandet.

Selvom det var perfekt sejlvejr, så blev nogle både i havn for at invitere interesserede ned i båden og fortælle om det at være sejler.

 

Så alt i alt, kunne man i lørdags få alt at vide om vandaktiviteter hos Nautilus - og ligesom klubbens medlemmer, blive fristet til at blive ”Vild med vand”. 

e-max.it: your social media marketing partner