JENLE: At overnatte i en hængekøje, lader til at være dette års kæmpe hit.

I hvert fald vrimlede det ind med tilmeldinger til dette års ”Se Pinsesolen Danse” arrangement i Jenle Plantage, som for 8. år blev afviklet af naturvejlederne Lars Wachmann, Naturstyrelsen og Karin Winther Vesthimmerlands Kommune.

-I år fik vi de første tilmeldinger allerede i december måned, og hurtigt kunne vi se, at i år måtte vi udvide deltagerantallet for ikke at skuffe for mange. Alligevel måtte vi stoppe for tilmeldingen, da vi havde modtaget 50 tilmeldinger og sende 27 deltagere videre til næste arrangement på Livø i slutningen af juni, fortæller Karin Winther.

Det er vi da fantastisk glade for, at så mange deltagere i alle aldre, familier, par, enlige unge som gamle har lyst til at fejre Pinsen i skoven. Som naturvejledere vil vi jo gerne ”smitte” som mange som muligt, med glæden ved at være i naturen. Og det er jo herligt, at arrangementer hvor tiden sættes i står og mobil og IPad holder fri har så stor interesse.

En af de flere positive resultater vi også oplever er, at flere og flere af deltagerne selv efterfølgende tager på tur. Og som en af de tidligere deltagere skrev til os: ”Som familie er vi nu endnu mere ude i naturen sammen, efter at havde deltaget i ”Se Pinsesolen Danse” sidste år.

Vi håber at endnu flere vil tage på tur ud i naturen og gerne med overnatning i en hængekøje. Det er tilladt at hænge køjerne op, alle steder i offentlige og kommunale skove. 

e-max.it: your social media marketing partner