FARSØ: I morgen aften afholdes der generalforsamling i Støtteforeningen for Farsø Sygehus. 

I forlængelse heraf vil der være offentligt møde for alle interesserede, hvor der vil blive orienteret om det planlagte ”Sundhedens Hus” som vil blive bygget ved siden af sygehuset, nord for Farsø Søanlæg.  Det er et projekt, som længe har været i støbeskeen.

-Det, vi kan sige i øjeblikket, er, at Sundhedens Hus i Farsø nu er gået ind i en ny fase, hvor der skal udarbejdes et skitseprojekt til, hvordan det kan komme til at se ud. Der er stadig åbne ender, men en talsmand fra Vesthimmerlands Kommune vil præsentere, hvordan arbejdet skrider fremad, og hvilke tanker der ligger bag at opføre et Sundhedens Hus tæt på Farsø Sygehus, hvor flere sundhedsaktører kan arbejde tæt sammen til gavn for borgerne, fortæller Christian Bach Iversen, formand for Støtteforeningen for Farsø Sygehus og fortsætter: 

-Det er Støtteforeningens håb, at mange har lyst til at høre nærmere om dette nye sundheds tiltag i Vesthimmerland. Ligesom vi ser frem til et godt fremmøde ved den forudgående generalforsamling, hvor der vil blive redegjort for Støtteforeningens arbejde i 2016-2017.

e-max.it: your social media marketing partner