UHREHØJE: Skoven viste sig frem fra sin bedste side i dag, da Uhrehøje Plantage og de foreninger der bruger skovens faciliteter allermest i det daglige, i det det flotteste forårsvejr, viste den frem i forbindelse med Skovens Dag.

2
1
3
4
5
6
8
7
9
10
11
12
14
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23

Formålet var at få endnu flere naturmennesker, familier og motionister til at bruge den kommunale skov, som er åben for alle.

Det var 9. gang at skovens foreninger og Vesthimmerlands Kommune stod bag arrangementet som efterhånden har udviklet sig til Nordjyllands største – også besøgsantalsmæssigt. For denne gang slog arrangementet rekord med over 500 besøgende som lagde vejen omkring og fik sig en dejlig og lærerig dag.

For hele 54 frivillige stod klar til at vise det skoven byder på frem og hvad den kan bruges til. Der var således liv overalt i skoven på skovstier og inde imellem træerne, hvor alle var blevet sendt på en mission. Det var alt lige fra at bage pandekager over bål, til at være på orienteringsløb, køre mountainbike, at svæve over kløften i en tovbane til at tage på vandhulssafari med mange nyttige informationer om skoven og dens dyreliv.        

 

e-max.it: your social media marketing partner