FARSØ: Traditionen tro - foranlediges man til at sige, ventede der et par hundrede i kø udenfor byggemarked og byggelade, da dørene her til aften præcis kl. 18.00 åbnede til XL aftensalg. 

At stå i kø efter tilbud er efterhånden et særsyn, men ikke når tilbuddene er gode, og det var de øjensynligt hos XL-Byg i Farsø denne aften.

Først i køen stod kunder, der havde spottet de meget sæsonaktuelle tilbud på højtryksrensere, haveredskaber, havemøbler og haveplanke – og det stod man altså gerne i kø for at få fingrene i.  

Efter at kunderne var blevet formanet til god ro og orden med beskeden om, at der er nok til alle, så blev de lukket ind. I løbet af få minutter var butikslokalerne stuvende fyldte og varerne blev revet ned af hylderne. Efter at varerne var samlet sammen, var det bare om at stille sig i den lange kassekø, som strakte sig gennem butikken.

Byggemarkedsleder Rasmus Dige fortæller, at butikken havde det samme store antal ekspeditioner, som til aftensalget som sidste år. Så det er en rigtig godt tilfreds byggemarkedsleder, der gør status efter en af butikkens største handelsdage på året.  

Også direktør for XL-BYG Farsø Tømmerhandel og Byggecenter, Niels Frost havde travlt. Først med at få dirigeret kunderne de rigtige steder hen og for at sikre sig, at logistikken forløb som den skulle med varebetaling og udlevering.   

Selvom de fleste kunder havde indfundet sig inden kl. 20.00, så fortsatte aftenhandelen lige frem til lukketid kl. 22.00. Og som en ekstra bonus til kunderne, blev de budt på en pølse, og dem blev der fortæret 790 stk. af ved aftensalget.         

Se her da dørene blev åbnet

e-max.it: your social media marketing partner