Musical på Haubro Friskole

HAUBRO: 120 børn rejste jorden rundt på 60 minutter. Sådan endte det heldigvis til den store premiere lige før påskeferien.

   

Alle forberedelserne til jordomrejsen tog dog ca. 1,5 skoleuge.

På skolen går der 120 elever, der alle har haft en rolle enten på scenen, i musikgruppen eller bag kulissen med at sy og male flotte rekvisitter og kostume.

På Friskolen blev der i ugerne også udgivet en lille sladderavis – med spændende nyheder om hvordan arbejdsprocessen med at få stykket op at stå – og om der skete noget blandt skuespillerne.

Under jordomrejsen besøgte de rejsende Japan, hvor der var cirkus – her var det selvfølgelig skolens egne 0. og 1. klasse der spillede en lille cirkusforestilling midt i det store stykke.

Eleverne spillede for fuldt hus, både om formiddagen til generalprøven for bedsteforældre og naboskoler. Men også om aftenen til den store præmiere var salen fyldt med et spændt forældrepublikum.

Musical på Friskolen er en gammel tradition der gentages hvert skoleår. Et projekt skolens elever arbejder med i fællesskab på tværs af alder og klasser.  

Efter påskeferien møder eleverne igen ind til normalt skoleskema – dog kun i en kort periode, da hele skolen drager på Lejrskole inden det er tid til eksamen. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: