VESTHIMMERLAND: Erhvervsskolerne bød i går og i dag 7. klasse fra Farsø Skole ”Velkommen til de voksnes rækker”, da uddannelseslinjen Fødevarer, jordbrug og oplevelser forberedte konfirmationsfest. 

Der blev dækket borde, bundet blomsterdekorationer, lavet velkomstdrinks, tilberedt 3-retters menu, skrevet festsange, undervist i takt og tone og ikke mindst festet, da 7. klasse på Farsø Skole besøgte erhvervsuddannelsen Fødevarer, jordbrug og oplevelser på Erhvervsskolerne Aars til en dag i konfirmationsforberedelsernes tegn. 

Dagen blev tilrettelagt af GF2-eleverne på uddannelserne til slagter, bager, gastronom og ernæringsassistent. Deres ansvar bestod i udarbejdelse af opskrifter og formidling af opgaver i såvel køkken som opvask og restaurant. 

-Det har været en stor fornøjelse at have besøg af eleverne, og vores indtryk er, at både de og vores egne GF2-elever har haft stort udbytte af dagen, fortæller faglærer på uddannelsen, Laila Nielsen-Man.

 Det udbytte bekræfter en af pigerne fra Farsø Skoles 7. klasse, Julie:

-Det sjoveste har været at arbejde sammen med pigerne. Vi har spist rigtig god mad og lavet blomsterdekorationer. 

Klassekammeraten Mathilde er enig, men fremhæver desuden at: - Det har været en super dag uden mobiler, og vi har talt mere sammen. 

 

Inden dagens utraditionelle undervisning på Erhvervsskolerne Aars, tog Farsø Skole nemlig hul på mobilfri-zone i undervisningen.

e-max.it: your social media marketing partner