FARSØ: Den Jyske Sparekasses nye områdedirektør i Farsø Claus Sejrup Villadsen har kun kendt til Farsø i godt en uge, men det har han tænkt sig hurtigt at ændre på.

 Fortsætte den positive udvikling i Farsø
- Det var med en meget kort betænkningstid, at jeg takkede ja til jobbet i Farsø, siger Claus Sejrup Villadsen, men jeg ser det som en spændende opgave, at være med til at fortsætte den positive udvikling i driftsenhed Farsø. Og for mig er det et større ansvar end jeg har påtaget mig tidligere.

Jeg ser rigtig gode fremtidsudsigter i Farsø, lyder det fra Claus Villadsen, da Farsø Avis møder den nye områdedirektør, inden han knapt har sat sig i stolen i Farsø.

 

Den Jyske Sparekasse har gennem de senere år tilpasset antallet af filialer, som følge af kundernes ændrede vaner og nye muligheder, men Claus Sejrup Villadsen slår en stor pæl igennem rygterne om, at han er sendt til Farsø for at afvikle eller sælge afdelingen. 

 

-Der bliver ikke nogle ændringer omkring sparekassens tilstedeværelse og engagement her i lokalområdet, tværtimod vil vi optimere og tilpasse os fremtiden til gavn for både privat- og erhvervskunder, fortæller Claus Sejrup Villadsen.    

 

Bringer erfaring med sig til Farsø
Og for at nå dertil bringer Claus Sejrup Villadsen sine erfaringer som filialdirektør og erhvervsrådgiver med sig til Farsø. Desuden har han også været meget engageret i erhvervs- og byudvikling i Give, som er en by lidt større end Farsø. 

 

45-årige Claus Sejrup Villadsen har været ansat i Den Jyske Sparekasse i 10 år. De første 7 år i Give, heraf de 5 som filialdirektør. De seneste 3 år har han haft med erhvervskunder at gøre som rådgiver i hovedkontorets storkundeafdeling i Grindsted.

 

Men Claus Sejrup Villadsen har samlet set været pengeinstitutansat i 25 år. Han blev udlært i Ølgod og var herefter 10 år i det storkøbenhavnske og herefter i trekantsområdet.

 

Flytter længere nordpå
Privat bor Claus sammen med sin kone Dorte på en landejendom i Sejrup ved Give med plads til hunde og heste.

 

- Efter at min kone fik arbejde som financial director hos B&O i Struer har vi sat ejendommen til salg og har planer om at flytte længere nordpå. 

 

Men om det nye hjem bliver i Farsø, vil vise sig, for først skal ejendommen i Sejrup sælges, fortæller Claus Sejrup Villadsen, men der er da en meget flot natur her i Farsø området.    

 

Det første begyndende træk til at slå rod i Farsø området er dog taget, da han spiller lidt golf og har meldt sig ind i Hvalpsund Golf Club. I det hele taget nyder Claus Sejrup Villadsen at være i naturen, bl.a. med sin Schæferhund som han træner og går til konkurrencer med. Hans kone har heste som en stor interesse. 

 

Gør sig lige nu bekendt med Farsø
Kunderne i Farsø får lejlighed til at møde Claus Sejrup Villadsen til det lokale garantmøde i Farsø den 16. maj. Men man er selvfølgelig meget velkommen til at komme ind og hilse på inden, understreger Claus Sejrup Villadsen.   

 

For den næste tid skal bruges til at gøre sig bekendt med Farsø, kunderne og ikke mindst medarbejderne i Farsø.

 

- Det er ingen hemmelighed, at personalet fik sig noget af en overraskelse, da administrerende direktør Claus E. Petersen sidste tirsdag kom til Farsø sammen med mig for at præsentere mig som filialens nye områdedirektør.

Men nu skal vi lære hinanden at kende. Det er de gode og dygtige medarbejdere, der har den lokale forankring og lokale indsigt, der skal fremtidssikre sparekassen. Det skal vi sammen arbejde videre imod, siger Claus Sejrup Villadsen, så vi fortsat kan tage mange beslutninger og initiativer lokalt.    

Den Jyske Sparekasse i Farsø har fået ny områdedirektør, nemlig Claus Sejrup Villadsen, som tiltrådte i sidste uge.               

e-max.it: your social media marketing partner