VESTHIMMERLAND: Som en af de få kommuner i landet har Byrådet i Vesthimmerlands Kommune valgt at afsætte flere penge til de 0-5 årige i 2017.

I Vesthimmerlands Kommune kan børneområdet se frem til fem millioner kroner ekstra i år – fire millioner til bedre normeringer og en million til længere åbningstider. Den forlængede åbningstid fordeles med 4,5 timer ekstra om ugen i fire forskellige institutioner, én i hver af de store byer; Aars, Aalestrup, Farsø og Løgstør. 

Længere åbningstider, bedre faciliteter og flere hænder
- Vi prioriterer fantastiske rammer for børnefamilier i Vesthimmerland, for børn er kommunens fremtid. Derfor opprioriterer vi i vores 2017-budget 0-5 års området med penge til længere åbningstider, endnu bedre faciliteter og flere hænder til vore børn. Hertil er arbejdsmarkedet også blevet mere fleksibel, hvor flere virksomheder bl.a. har tre-holdsskift. Den udvikling skal vi tage højde for og indrette vore institutioner efter i den udstrækning, det er muligt, siger borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Knud Kristensen. 

En af de få kommuner der afsætter flere penge til børnene
På landsplan har 41 kommuner besluttet at spare på 0-5 års-området i 2017, mens 36 kommuner vil holde udgifterne i ro. Vesthimmerlands Kommune er altså i front, når det kommer til at prioritere flere penge til de yngste borgere i kalenderåret 2017.  

Prioriterer det gode børneliv
- I Vesthimmerlands Kommune har man fra politisk side valgt at prioritere det gode børneliv.  Det har man gjort ved at tilføre dagtilbudsområdet flere ressourcer i 2017. Vi har nogle fantastiske fysiske rammer for børnene, vi har øget åbningstiderne i fire udvalgte institutioner og så satser vi på fagligheden i dagplejen. Det glæder vi os til at fortælle mere om i forbindelse med ”Vores Hjemmebane – Dine Børn, ” siger Morten Lund, direktør for Børne-og Arbejdsmarkedsforvaltningen i Vesthimmerlands Kommune. 

e-max.it: your social media marketing partner