Et stærkere fundament for at tiltrække flere turister

VESTHIMMERLAND: Turismeaktørerne i Vesthimmerland arbejder hårdt hvert år for at sikre turisternes tilfredshed

og VisitVesthimmerland vil understøtte turismeerhvervet i at sørge for det bedste værtskab og de bedste oplevelse for turisterne i Vesthimmerland.

Turismeakademi på Vitskøl
Derfor lancerer VisitVesthimmerland et Turismeakademi til februar på Vitskøl Kloster.

Turismeakademiets formål er at medvirke til turismens vækst i Vesthimmerland. Missionen er at understøtte et kompetenceløft blandt turismeaktørerne – herunder også handelsstandsforeningerne.

For at kvalitetssikre turismen skal man som destination kunne tilbyde den bedste viden, de bedste oplevelser og det bedste værtskab til turisterne, som er en stor opgave især for turismeaktørerne.

VisitVesthimmerland og områdets turismeaktører samarbejder på mange niveauer, og Turismeakademiet er endnu et samarbejdstiltag, da man i fællesskab skaber et stærkere fundament for at tiltrække flere turister til området.

Turismeaktørerne spiller en stor rolle
Vesthimmerlands turistchef, Jimmi Petersen glæder sig til at byde de første kursusister velkomne til Turismeakademiet.

– Der er stor mulighed for at løfte turismekompetencerne i Vesthimmerland. Turismeakademiet er et led i VisitVesthimmerlands målrettede arbejde med turismeudvikling i Vesthimmerland med udgangspunkt i turismeværdikæden, hvor turismeaktørerne spiller en stor rolle, forklarer Jimmi Petersen om baggrunden for turismeakademiet.  

De kurser der ind til videre er på kursusprogrammet er grundlæggende tysk, online tilstedeværelse og værtsskab.

 

Turistchef Jimmi Petersen

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: