Alle vores skoler er vigtige

Lars Andresen, Venstre

Lars Andresen, Venstre

Af: Lars Andresen, Byrådskandidat for Venstre, Sundvej 93, Hvalpsund

I Vesthimmerlands Kommune har vi både små og store skoler, og heldigvis for det. Skolen er fundamentet for vores børns uddannelse, og generelle dannelse gennem hele livet. Små og store skoler kan noget forskelligt, og den blanding af skoler, vil jeg fortsat arbejde for at bevare og udvikle.

Alle børn er forskellige med forskellige behov, og derfor er det vigtigt med både små og store skoler i vores kommune. Det er samtidig med til at give forældre mulighed for at vælge lige præcis den skole de mener er bedst til lige præcis deres barn.

Vi taler rigtig meget om at vi skal have mere bosætning i vores kommune. En af de ting jeg mener er vigtig for at nye familier vælger at bosætte sig i Vesthimmerland, det er netop at der er pasningsmuligheder og skole tæt på hvor man ønsker at bo. Derfor synes jeg det er vigtigt at den ro der har været omkring vores skolestruktur de sidste 4 år fortsætter. Vi skal fortsat have daginstitutioner, dagplejere og skoler fordelt ud over vores geografisk store kommune. På den måde skaber vi mulighed for tilflytning, og bosætning, også i de små lokalsamfund.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: