Sådan passer vi på hinanden

Af: Thomas Jensen, Byrådskandidat for Socialdemokratiet Vesthimmerland, Gl. Gislumvej 10A, Aars

Kan investeringer i nye byggerier være for dyrt købte? Er det altid en god ide at give os et større rådighedsbeløb? Jeg tror ikke der er et enkelt og entydigt svar på det, men nok sundt nok, at stoppe op og tænke ”brug for” ” kunne være rart at have” “Kunne jeg bruge midlerne anderledes”

Jeg så allerhelst, at vi i kommunen leverede den bedste børnepasning, folkeskole, ældrepleje, foreningsliv, hjælp til handicappede og tilbud for de som er kommet skævt ind på livet. Men pengene skal prioriteres, som i ethvert andet husholdningsbudget. Skal man spare familieferien væk for en større bil? Skal man bygge et ekstra børneværelse, nu hvor nr. 3 er på vej og man kun har 2 værelser? 

Jeg er overbevist om at de fleste her i vores kommune ville vælge trygheden i vores institutioner frem for skattelettelser. At flere ville flytte til, hvis man vidste, at her er der styr på omsorg og pleje af alle aldre. At vores børn går i en god folkeskole med velkvalificerede lærer. At de færdes sikkert i trafikken og har mange muligheder for fritidsaktiviteter. 

Jeg har en vision om, at Vesthimmerland skal samles. At vi skal rykke tættere sammen. At vi kommer til at fremhæve alle de kvaliteter vi har, i stedet for det negative. At vi bygger videre på fællesskab og solidaritet. Alene dør vi stille hen.

Hvis du vil være med til at skabe en kommune hvor man vil hinanden. Hvor man tager et fælles ansvar og løfter i flok, vil jeg bede dig stemme socialdemokratisk til det kommende valg, og meget gerne på mig, så jeg har en mulighed for at trække os i en anden retning. J

Jeg vil en anden vej!

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: