FUIK’s ungdomsspillere har igen indtaget Farsø Stadion

FARSØ: Efter en vinter med begrænset aktivitet på fodboldbanerne på Farsø Stadion, var mere end 120 ivrige fodboldspillere i dags mødt op på Farsø Stadion til den traditionsrige standerhejsning.

Standerhejsningen starter formelt forårets udendørssæson for de 9 – 16 årige unge i Farsø-Ullits IK.

-Børn i Farsø er heldigvis meget aktive. Derfor har vi andre år oplevet at fremmødet til standerhejsninger har været begrænset, da de unge har deltaget i gymnastikopvisninger, håndbold og faktisk også indendørs fodbold-stævner, udtaler formand for FUIK Kim Nyby.

Derfor er det meget glædeligt at der i år er rekordfremmøde med mere end 120 børn – vi har de andre år ikke været over 100. Det kom lidt bag på os, og har givet Dronning Ingrid Hallernes Café en lille udfordring – en udfordring de heldigvis kan løse.

Her hentydede formanden til den bespisning, som er en lige så stor del af traditionen som flaghejsning, præsentation af trænere og sæsonens første træning. FUIK er nemlig efter træningen vært ved en varm pølse med brød i klublokalet.

-Foruden de mange spillere, glæder det også et formands-hjerte, at se mere end 40 forældre der er mødt op for at følge deres barns fodboldtræning, fortsætter Kim Nyby. Det er skønt at man, når man i Farsø Avis efterlyser deltagelse i foreningen, også mærker opbakningen fra forældrene. 

 

Forældre, spillere og trænere hejser flaget forud for årets første officielle træning på Farsø Stadion.


Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: