Politirapporten                        
Fra mandag den 14. august til mandag den 21. august

MANDAG:
Indbrud i garage
HVALPSUND: Der er indgivet anmeldelse om indbrud i en garage på Hesselvej. Der er blandt andet stjålet diverse håndværktøj.

ONSDAG:
4-årig eftersøgt pige fundet sovende på SFO
FARSØ: Onsdag aften var rigtig mange på gaden i Farsø for at lede efter et forsvundet 4-årig pige. Pigen som kommer fra Eritrea og ikke taler dansk var forsvundet kl. 17 og sidst blevet set på legepladsen ved Farsø Skole ved 18-tiden. Via facebookgrupper var mange frivillige i gang med at lede efter pigen. Med da pigen ikke var fundet lidt kl. 20 blev Politiet tilkaldt. Politiet ankom med sporhunde og ved 21-tiden blev den 4-årige fundet sovende i en garderobe på SFO’en på Farsø Skole. Man mener at pigen er gået ind i SFO’en fordi hendes søster går der, ligesom hun tit opholder sig på legepladsen ved skolen.

TORSDAG:
Kokain sporet til Torupvej

FARSØ: Kl. 20.30 slog Politiet til på en adresse på Torupvej. Her blev der fundet 17,9 gram kokain og 0,1 gram heroin. En 44-årig mand blev sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

SØNDAG:
Dørmand reddede kvinde fra voldtægt

FARSØ: Natten til søndag blev en mand anholdt og sigtet for forsøg på voldtægt mod en 28-årig kvinde. Kvinden var til Farsø fest og gik på stien i Farsø Søanlæg, da hun blev antastet af tre unge mænd, der talte dansk med udenlandsk accent. De spurgte, om hun kunne undvære en cigaret. Hun svarede, at hun ikke røg, hvorefter to af mændene gik. Den sidste blev tilbage, og han forsøgte at kysse den 28-årige kvinde på munden og fik væltet hende ned på jorden. Hun kæmpede, fik vristet sig fri og var i stand til at kalde efter hjælp. Det hørte en af dørmændene til byfesten, som kom den 28-årige kvinde til undsætning. Han fik fanget gerningsmanden, som blev anholdt, da politiet nåede frem.

 

MANDAG:
Indbrud i hus
FARSØ: I løbet af den forgangne uge har et hus på Fasanvej været udsat for indbrud mens husets beboere er på ferie. En terrassedør blev brudt op, og huset er blevet gennemrodet. Det er ikke opgjort hvad der er stjålet.


Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448 

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet.

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner