Politirapporten                            
Fra mandag den 15. maj til søndag den 21. maj

MANDAG:
Løsgående hund gav trafikkaos
SKÆRSHALE: En flok løse hunde udløste lørdag kl. 15.30 et harmonikasammenstød på Hovedvej 13. Det skete, da en 26-årig kvinde fra København overså, at to forankørende bilister var standset for at undvige de løse hunde. Der kun  materiel skade.

Indbrud i værksted
FARSØ: I tidsrummet mellem søndag eftermiddag og mandag morgen blev en dør til et værksted brudt op hos en entreprenørvirksomhed i Vestbyen. Der blev stjålet fem vinkelslibere og fem boremaskiner.

Indbrud i udhus
GATTEN: Der har været indbrud i et udhus på en ejendom på Doverhøjvej. En hængelås blev klippet over og der blev stjålet en orange Husquarna havetraktor, en CO2-svejser af mærket Migatronic, en kompressor af mærket Stenhøj samt noget havegrej og værktøj.

ONSDAG:
Cykler stjålet fra efterskole
STISTRUP: Natten til onsdag blev hængelåsen til cykelskuret på Farsø Efterskole på Viborgvej klippet over. Der blev stjålet 14 cykler og fire sadler

TORSDAG:
Tyve kom ind ovenfra
RANUM: Klokken 03.48 blev der begået indbrud i Dagli’ Brugsen. Tyvene kom ind via et vindue på 1. salen, men alarmen blev aktiveret da de nåede frem til butikslokalet og tyvene flygtede fra stedet.

FREDAG:
Narkopåvirket bilist
FARSØ: Ved 02.00 tiden blev en 21-årig mand i bil standset af Politiet på Røjbækvej. Det skulle vise sig at manden var påvirket af narko og ligesom han havde et gram hash på sig. Manden blev anholdt af Politiet.

SØNDAG:
Videoovervågning fangede tyv to gange
FARSØ: To gange i løbet af weekenden er en 36-årig mand fra Hjørring blevet fanget på videoovervågningen hos OK tanken i Nørregade i færd med at stjæle køler- og sprinklervæske. Første gang lørdag ved middagstid og anden gang omkring midnat natten til søndag. Manden blev genkendt på optagelserne og derfor kunne Politiet opsøge ham og sigte ham for tyveri.    

 


Bemærk: Den 1. maj 2017 blev nærpolitistationerne i Løgstør og Aars nedlagt. Der henvises nu til Lokalpolitiet Himmerland i Hobro.

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448 

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet.

 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.