Politirapporten                            
Fra mandag den 12. juni til søndag den 18. juni

MANDAG:
Havetraktor stjålet
HVALPSUND: I tidsrummet mellem fredag eftermiddag og lørdag eftermiddag blev en rød havetraktor af mærket MTD stjålet fra Hestbækvej ved et indbrud i et udhus. 

Smykker stjålet fra landejendom
LL. BINDERUP: Kl. 09.41 blev der begået indbrud på en landejendom på Mosevej. En rude i en terrassedør blev knust med en sten. Et fyldt smykkeskrin blev stjålet.

TIRSDAG:
Pillefyr stjålet ved indbrud
BYGUM: Natten til tirsdag var et hus på Fjelsøvej udsat for indbrud. Hoveddøren blev brudt op til huset og herfra blev der stjålet pillefyr af mærket Woody og en Blackstar kedel. Derudover blev der stjålet nogle højttaler og et stereoanlæg til en bil samt diverse værktøj.

TORSDAG:
PH- lamper stjålet
FREDBJERG: I tidsrummet mellem tirsdag kl. 22.30 og onsdag morgen kl. 06.00 blev der knust en rude til et hus på Fredbjergvej og der forsvandt en PH-lampe fra adressen. Tyven havde åbenbart observeret endnu en PH-lampe på adressen og derfor blev der torsdag kl. 23.51 igen brudt ind i huset. Denne gang blev der kastet en sten mod ruden til stuen og PH-lampen forsvandt.     

LØRDAG:
Trailer stjålet
FARSØ: Lørdag, i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 22.00 blev en trailer stjålet fra en adresse i Vestbyen.

Hærværk: løse hjulbolte
HVALPSUND: Den livsfarlige tendens med løse hjulbolte er nu også nået til Vesthimmerland. I lørdags var den gal i Hvalpsund og heldigvis blev hærværket opdaget i det forårsagede skade. En mandlig bilejer på Sundvej skulle ud og køre lørdag eftermiddag kl. 15.00. Heldig var han opmærksom og så at alle bolte på venstre baghjul var løsnet og en bolt sågar var fjernet helt. Et godt råd fra Politiet lyder, at det er god ide at kigge sine hjulbolte efter inden man skal ud at køre.

SØNDAG:
Endnu et tyveri af PH lampe
RANUM: PH-lamper er åbenbart i høj kurs hos tyve for øjeblikket. I tidsrummet mellem fredag og søndag var der indbrud i lægekonsultationen i Ranum. Her blev en PH lampe i kobber, den såkaldte jubilæumsmodel stjålet.   

Stjålne nummerplader og uden kørekort
TESTRUP: Søndag aften standsede Politiet en bilist på Testrupvej. Grunden var at nummerpladerne ikke stemte overens med bilmærket. Bilens 27-årige fører måtte gå til bekendelse af pladerne var taget fra en anden bil. Bilen var hverken indregistreret eller forsikret og den 27-årige måtte i øvrigt slet ikke føre bil, da han ikke havde generhvervet sit kørekort. Politiet konfiskerede derfor bilen og manden blev sigtet for lovovertrædelserne.      

 

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448 

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet.

 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112. 

e-max.it: your social media marketing partner