Politirapporten                                                       

Fra mandag den 9. oktober til søndag den 15. oktober

MANDAG:
Havde glemt egen ild
ULLITS: Der stod flammer op fra græsplænen kun tre-fire meter fra huset, da en bestyrtet beboer ringede 112 mandag morgen og fik brandvæsen og Politi til at rykke ud til Markvænget. Der var mistanke om en mulig gasbrand, så politiet havde straks sørget for at få slukket for gassen i området. Imidlertid var beboeren i mellemtiden kommet i tanke om, at han selv aftenen før havde hældt noget benzin i et hvepsebo og tændt ild til det. - Anmelderen var lettere beruset kan Politiet fortælle, da de afhørte manden. Ilden bredte sig ikke fra hvepseboet, så der var ingen skader at bemærke.

TIRSDAG:
Hærværk på skovmaskine  
RØNBJERG: I tidsrummet fra mandag aften kl. 19.15 til tirsdag morgen kl 07.00 blev der gjort forsøg på tyveri af en Silvatec skovmaskine, der stod parkeret i en plantage på Hedegårdsvej. Da tyveriet ikke lykkedes, selvom maskinen blev flyttet et lille stykke, blev der i stedet uøvet hærværk ved at ødelægge kabinen på maskinen.  

ONSDAG:
To crossere stjålet fra garage
HVALPSUND: I tidsrummet mellem tirsdag kl. 21.00 og onsdag kl. 08.00 blev der begået indbrud i en garage på Overgaden. herfra blev der stjålet en Suzuki RM 250 og en KTM SX 65 motocrossere.   

Fire motorsave stjålet
VESTER HORNUM: I tidsrummet mellem tirsdag kl. 21.00 og onsdag kl. 08.00 blev der begået indbrud i aflåst staldbygning på en landejendom på Hovedgaden. Blandt de stjålne ting er fire motorsave. De tre motorsave er af mærket Husqvarna og den fjerde af mærket Stihl. Der blev også stjålet en firhjulet hvid ATV af mærket Suzuki og en buskrydder af mærket Stihl. Tyvene kom ind ved at skære en hængelås op.

Indbrud hos Farsø Skytteforening
FARSØ: Farsø Skydeklub på Røjbækvej har haft indbrud i klubhuset. Et vindue blev brudt op og der blev stjålet en pengekasse med et ukendt indhold, en værdiboks, en bærbar computer, et digitalkamera, nogle sodavand samt en våbenattrap fra Første Verdenskrig.

TORSDAG:
Knallert 45 stjålet
FARSØ: I tidsrummet mellem onsdag og torsdag blev en Knallert 45 stjålet fra en adresse på Skovbakkeallé. Knallerten er af mærket PGO Hot 50 og har registreringsnummeret XD 57 40.

Indbrud i hus
GEDSTED: Natten til torsdag blev der begået indbrud i et hus på Vesterbro. En havedør blev brudt op for at komme ind, men der er tilsyneladende ikke stjålet noget.

Stjålet bil brændt af
TESTRUP: I tidsrummet mellem søndag kl. 20.00 og onsdag aften blev der begået indbrud på en landejendom på Eveldrupvej. Tyvene kom ind ved at bryde en terrassedør op. Der blev stjålet en 55” fladskærm af mrk. Samsung, et Bose anlæg samt højttalere – samt en Volvo S80 med reg.nr. XK41166, der blev stjålet med rette nøgle.
Bilen er nu efterfølgende fundet afbrændt på Gundestrupvej i Snæbum.

FREDAG:
Med 149 km/t på A13
A13: Kort efter midnat natten til fredag havde politiet arrangeret fartkontrol på hovedvej A13 ved Aalestrup. Her blev en 19-årig mand fra Asperup på Fyn stoppet i hans bil med en hastighed på 149 km/t, hvor den tilladte grænse er 80 km/t. Ud over en bøde, skal den 19-årige, fordi han har taget kørekort inden for de seneste tre år, også op til en kontrolleret køreprøve med både teori og praktisk kørsel. 

LØRDAG:
Kanonslag kastet ud fra lejlighed
FARSØ: Kl. 18.00 blev politiet tilkaldt til Nørregade, hvor meldingen lød på at der blev kastet kanonslag ud fra en lejlighed mod trafikanter på Nørregade. Da Politiet ankom fandt de ikke frem til urostifterne.  

SØNDAG:
Efterskoler plaget af cykeltyve
STISTRUP: Uge 42 betyder efterårsferie. Det betyder samtidig, at de cykler, der er parkeret omkring skoler, nok ikke ser deres ejermand i en lille uges tid. Det valgte en ukendt gerningsmand at udnytte fuldt ud, da han lagde vejen forbi Farsø Efterskole natten til mandag. En morgenfrisk pedel kunne nemlig konstatere, at en hængelås til et cykelskur var blevet brudt op. Der var masser af cykler på stedet, men pedellen var ikke klar over, hvorvidt der var stjålet nogen fra stedet. Det samme skete på Han Herred Efterskole i Fjerritslev. Her var anmelder hurtig til at få noteret nummerpladen ned på tyvens bil, som han straks videregav til politiet. Et hurtigt opslag i systemet kunne forklare, at bilen var hjemmehørende på Sjælland. Anmelder havde samtidig forklaret Politiet at bilen kørte i mod syd. En patrulje lagde sig derfor i position på motorvejen. Ved afkørsel 35 ved Hobro blev bilen spottet, og en patruljevogn fik kaldt den ind til siden. Den 30-årige mand blev anholdt, sigtet for tyveri af flere cykler og taget med på stationen. Hvorvidt der er tale om den samme tyv i Stistrup og i Fjerritslev vil Politiet nu finde frem til.  

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448 

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet.

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112. 

e-max.it: your social media marketing partner