De to Lions klubber i Farsø fejrer Lions 100 års jubilæum

FARSØ: De to klubber, Lions Club Farsø Thit Jensen og Lions Club Farsø, fejrer organisationens 100 års jubilæum sammen med salg af tulipaner, hvor overskuddet går til bekæmpelse af misbrug blandt unge i Farsø området.

De to klubber har allerede solgt tulipaner til erhvervslivet i Farsø og omegn, som i mandags personligt blev bragt ud af Lions medlemmer til virksomhederne.

Men der vil også være salg af tulipaner til private. Det kommer til at foregå ved Farsø Rådhuscenter tirsdag og onsdag i næste uge, hvor der både vil være markering af 100 året og masser af info om det arbejde Lions klubberne udfører, både lokalt, nationalt og internationalt.

I Danmark fejres 100 året bl.a.- med en flot fakkel der blev tændt i Nuuk, Grønland helt tilbage i september 2016, hvorfra den blev sejlet til Færøerne og den 4. februar ankom den med skib til Hirtshals, hvorfra den kommer rundt i landet til forskellige arrangementer. I næste uge vil den være i Farsø i forbindelse med tulipansalget og markeringen af Lions 100 år.

-Vi håber at mange private lige som sidste år, vil købe en buket tulipaner til overpris, for der er desværre behov for bekæmpelse af misbrug også her i vort område, lyder det fra Peter Møller fra Lions Club Farsø

 

Lions afholder bl.a. nogle anderkendte kurser for skolelærere, så de får nogle værktøjer, i arbejdet med de unge potentielle misbrugere.

Jørgen Due fra Lions Danmark, tænder her i Grønland, den fakkel som skal på rejse videre til Færøerne og Danmark. Det er selvsamme fakkel der skal være med til at fejre 100 året og pryde Lions salget af tulipaner ved Farsø Rådhuscenter i næste uge.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: