Center Radio/TV lukker

FARSØ: Nu, efter snart 25 år, har Center Radio/Tv – også kendt som Panasonic Center, valgt at lukke butikken i Farsø Rådhuscenter.

Indehaver Per Nielsen fortæller, at han nu synes at det er på tide at stoppe med butikken.

-Det har været 24 rigtig dejlige år, men alligevel, kan jeg godt mærke at det er blevet sværere at drive den type butik, siger han. 

For flere år siden kæmpede vi blot med “kollegaerne” i de omkringliggende byer, og det var såmænd udmærket. Men så kom internethandlen, som vi også selv var en del af i starten. Men også her kom der pludselig mange aktører, og det resulterede så i, at det var mere end svært at være konkurrencedygtig på dette marked. Og da det efterhånden kun er de helt store kæder, som styrer dette marked, er det faktisk helt umuligt for en almindelig radio/tv forhandler i traditionel forstand at få fodfæste, forklarer Per Nielsen.

Og da den overvejende del af vore “gamle” kunder – og i særdeleshed den yngre generation, har valgt at være mere og mere flittig på internettet, er der ikke megen plads tilbage til min butik indenfor elektronikhandlen, erkender Per Nielsen. 

Så nu stopper jeg med butikken med rettidig omhu, og vil fremover glæde mig over at skulle prøve 5 ugers ferie om året og en 37 timers arbejdsuge, fortæller 57 årige Per Nielsen, der stadig har mange arbejdsaktive år i sig, men bare ikke som butiksindehaver, siger han med et glimt i øjet. 

Per Nielsen har gennem et stykke tid arbejdet på at finde en køber til butikken, hvilket ikke har vist sig muligt. Til gengæld overtager de nærmeste Panasonic kollegaer Panasonic Center Farsøs garantier på solgte varer og den service som kæden tilbyder.

 

Center Radio/Tv vil sælge ud af varelageret – og altså med fuld garanti, i den næste tid. 

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: