Fire fantastiske dage med fødselsdag – SE BILLEDER OG VIDEO HER

FARSØ: I denne uge fejrede Farsø Rådhuscenter centrets 28 års fødselsdag. Det blev fire fantastiske dage med stor besøgslyst og købelyst, hvilket ikke mindst skyldtes programmet for de fire dage og de meget fordelagtige tilbud i butikkerne, hvori tallet 28 indgik i mange af handlerne. 

Torsdag eftermiddag blev fødselsdagsgæsterne – altså kunderne trakteret med fødseldsagskage og kaffe i butikkerne.

Torsdag aften var der lagt op til en inspirationsaften til forårets fester. I modsætning til de forrige år, var der ikke kun fokus på konfirmander, men også andre som har udsigt til en festlig dag her i foråret. Forårets friske farver og mode kom især til udtryk på det store modeshow midt på aftenen på Centertorvet, hvor 9 butikker lod deres mannequiner og dressmen i alle aldre tage turen op og ned ad catwalken foran en stor skare af tilskuere.  

 De unge var også til inspirationsaften og modeshow, torsdag aften.

Fredag var der besøg af de tre søskende Lisbeth, Bo og Jesper kendt fra tv-serien Gutterne på Kutterne. Med sig havde de varer fra deres fiskebutik i Vester Thorup. De tre søskende fik hurtigt sved på panden, og de friske rødspætter var udsolgt på rekordtid, og efterhånden måtte der også meldes udsolgt af de øvrige fisk de havde med.  Ovenpå salgssuccesen i Farsø lød det fra Lisbeth, Bo og Jesper: – Det var for vildt, tusind tak for opbakningen Farsø Rådhuscenter. Næste gang tager vi en ekstra bil fisk med!. 

Fredag var centrets butikker i øvrigt i ekstra gavehumør. I alt 84 gavekort for sammenlagt 28.000 kr. havde de på højkant, fordelt på 500 balloner, som svævede højt oppe under glastaget på Centertorvet. En efter en blev ballonerne firet ned af kunder som havde handlet for minimum 280 kr. i butikkerne. Og tænk sig, alle gavekort blev udleveret!.

Lørdag og søndag var Den Gyldne Kundevogn atter på programmet – som omtalt andetsteds.

Afslutningsvis skal det også nævnes, at søndag sluttede af med 128 Othellolagkager til kr. 28,- De blev solgt på under et kvarter.  

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: