150 ”børn” i alle aldre på Nissejagt

JENLE: Søndagens arrangement ”Jul i Skoven” blev en kæmpe succes. Klokken 14 vrimlede det med deltagere til julearrangementet, hvor dette års nye juleaktivitet ”Nissejagt” blev introduceret.

– Vi havde på fornemmelsen, at der ville komme mange og vejrguderne var også med os, men at der var så mange, der ville på nissejagt, det havde vi nok kun drømt om, fortæller naturvejleder Karin Winther fra Vesthimmerlands Kommune, der sammen med Lars Wachmann fra Naturstyrelsen heldigvis havde fået hjælp til arrangementet af nissemedarbejderne Maj og Anette.

 

Det er en tradition, at vi fejrer 1. søndag i advent med arrangement i skoven. Her kan deltagerne indsamle til dekorationer og fremstille mosbaser, hjerter og stjerne af pil, samt varme en æbleskive ved bålet. Vi pynter også skovens juletræ med godter til skovens dyr. I år havde vi ladet os inspirere af årets julemærke og taget udstoppede dyr med, samt tændt vokslys i toppen af træet til stor glæde for specielt de mindste børn.

 

Nissejagten er et nyt tiltag, som fra nu af er en ”gør det selv” aktivitet i både Uhrehøje og Jenle Plantage. Ved naturbaserne, begge steder, er der opsat 14 nisser, som skal findes, hvis man vil svare på spørgsmålene i nissejagten eller spille nissebingo. Det er en oplagt aktivitet her i december for hele familien, slutter Karin Winther

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: